IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

vineri, 3 martie 2017

Astm



  • Se fierb 3 catei de usturoi pisati intr-o cana de lapte 5 minute si se bea amestecul inainte de culcare timp de 21 de zile.  
  • - 400 gr usturoi pisat se amesteca cu sucul de la 24 de lamai intr-un borcan, se acopera ermetic borcanul si se lasa 24 de zile; se agita inainte de folosire. O lingurita de amestec se pune in 100 ml de apa si se bea seara inainte de culcare. Dupa 10-14 zile boala scade in intensitate foarte mult. - Se fierbe lapte de capra cu flori si frunze de pastarnac, timp de 10-15 minute, la foc mic. Se ia de pe foc si dupa 30 de minute se beau cate 100-200 ml, de 3-5 ori/zi. - 125 gr de seminte de in puse intr-un tifon se fierb in 400 ml apa la foc mic pana se obtine un lichid gros. Lichidul obtinut se amesteca cu sucul de la 4-6 lamai (functie de marimea lor), se pune intr-un borcan inchis la culoare si se pastreaza la rece. Dupa 3 zile se ia cate o lingurita de preparat de 6-8 ori/zi.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu