IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

vineri, 3 martie 2017

Tusea


  • Se fierb pana ce apa scade la jumatate in 300 ml apa urmatoarele: o lingura de chimen, o lingura floare de tei, 2 cepe mici, 6 nuci si 2 linguri de zahar. Se strecoara. Seara se iau cate 5 linguri, una la interval de 10 minute de cealalta. Se repeta, daca e cazul, a doua si a treia zi. 
  • Se amesteca un pahar suc de ridiche neagra cu un pahar miere. Preparatul se pastreaza la frigider. Se iau 2 linguri de 3 ori/zi.  
  • Se prepara siropul de ridiche neagra: se aseaza intr-un borcan straturi alternative de rondele de ridiche neagra si zahar. Se formeaza pana a doua zi un sirop abundent. Se iau 4-6 linguri din acest sirop zilnic. Siropul este in acelasi timp si un foarte bun fortifiant impotriva oboselii.  
  • Se prepara un ceai din stiuleti de porumb. Se spala un stiulete cu boabe cu tot (de preferinta cu cocean rosu), indiferent de soi, indiferent de anotimp.Se pune la fiert intr-un litru de apa. Cand lichidul incepe sa se coloreze, se strecoara si se bea. Ceaiul se bea caldut, timp de 2-3 zile, in loc de apa. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu