IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

miercuri, 3 mai 2017

Carbune vegetal



Pentru prepararea carbunelui vegetal sunt necesare urmatoarele plante (in proportii egale, dar nu in cantitati foarte mari): - samburi de masline - samburi de struguri - samanta de canepa - crengi de vita-de-vie - radacina de stevie - rostopasca (partea aeriana a plantei: frunze + flori). 

Modul de preparare:

1. samburii de masline, de struguri si samanta de canepa se ard, pe rand, intr-un tuci, pana se carbonizeaza. 

2. Radacinile de stevie si de rostopasca se maruntesc, se usuca, apoi se incalzesc pana la carbonizare intr-un cuptor incins. 

3. Crengile de vita-de-vie (sa fie vechi si uscate de un an) se ard intr-un foc inabusit, dupa care raman 24 de ore intr-un recipient inchis ermetic, transformandu-se in cenusa. 

4. Se amesteca in parti egale toate pulberile obtinute. 

Mod de administrare:

in functie de gradul evolutiv al bolii, se ia o lingura rasa din acest amestec, la intervale de 3-7 zile, de preferinta intre mese, fie amestecandu-se cu o lingura de miere, fie dizolvandu-se intr-o jumatate de pahar de vin rosu natural. Cei care nu suporta nici vinul, nici mierea pot folosi suc de fructe sau ceai. In nici un caz nu se inghite praful gol.

In forma acuta a hepatitei virale sunt suficiente 10 doze.

In forma cronica a hepatitei virale numarul de doze este in functie de evolutia bolii.


Atentie! In cazul hepatitelor complicate: insuficienta hepatica acuta, colesteaza, ciroza hepatica decompensata, remediul are eficienta scazuta.!!!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu