IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

joi, 4 mai 2017

Leacuri rapide, pentru neplaceri mari



- Cand sunteti obositi, dupa un efort intens sau o munca de durata, ungeti-va usor palmele cu ulei de lavanda si frictionati-va tamplele, ceafa si trupul (fara combinatie de alcool). Uleiul sa fie la temperatura pielii. Veti vedea efectul imediat.

- Daca aveti emotii mari sau traume psihice, frectionati-va tamplele, ceafa si trupul cu un amestec de ulei de scortisoara si ulei de benzoe (incalzite la temperatura camerei).

- Pentru durerile sinusurilor frontale, ale ganglionilor din spatele urechii ori maxilarelor, se vor face usoare frectii cu un amestec de ulei de rozmarin si muscata.

- In caz de sinuzita, e bine sa se aplice mamaliga calda (nu fierbinte!) pe nas si in regiunea sinusurilor. Grabeste eliminarea infectiei.

- Contra guturaiului fanului: se fierb intr-o jumatate de litru de apa 20 catei de usturoi + 20 g ceapa + cateva fire de violete. Se bea cate o cana pe zi.

- Contra astmului: se prepara o infuzie de 5 g usturoi + 5 g lamaie (cu tot cu coaja) + salvie cat cuprinzi cu doua degete. Se opareste totul cu un litru de apa. Se beau doua cani pe zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu