Se face cura cu suc de orz verde. Tulpinile de orz verde se recolteaza cand ajung la inaltimea de 25-30 cm, prin taiere de la suprafata pamantului. Se spala bine, se taie marunt, se imbiba cu putina apa si se macina pana devin pasta, pentru a putea fi introduse in storcator. Se obtine sucul prin stoarcere. Se administreaza 3-4 pahare/zi in cure de 3-4 saptamani, de doua ori/an (primavara si toamna), pentru fortificarea organismului. Comparativ cu alte plante, orzul contine de 250 de ori mai multa vitamina A decat salata, de 25 de ori mai mult potasiu decat banana, de 11 ori mai mult calciu decat laptele proaspat, de 11 mai mult fier decat telina, de 7 ori mai multa vitamina C decat portocala, de 10 mai multa vitamina B1 decat spanacul si de 23 de ori mai multa biotina decat laptele. In scurt timp organismul se revitalizeaza, si multe din simptomele bolii dispar.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu