IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

joi, 13 aprilie 2017

Aerofagie, balonari, gaze intestinale



Carbune vegetal

Se obtine prin calcinarea materiilor organice de origine vegetala. Este un absorbant care fixeaza pe suprafata lui bacteriile si toxinele, dar mai ales gazele intestinale, care sunt eliminate pe cale naturala. Se gaseste la farmacii, sub forma de granule. Preferati-l pe cel brut, romanesc. Se dizolva mai usor si este mai eficient decat cel de import, invelit in pelicule uleioase.
Infuzie de tarhon
Daca dupa ce mancati va doare stomacul sau vi se umfla intestinele, presarati pe toate mancarurile pulbere de tarhon uscat sau, si mai bine, beti dupa masa o infuzie de tarhon. Se infuzeaza o lingurita de planta uscata cu 200 ml apa clocotita, vreme de 10 minute.
Vin de angelica
Intr-un litru de vin rosu natural se pun la macerat 30 g radacina de angelica, un varf de cutit de scortisoara, putina nucsoara rasa si un cuisor aromat. Se astupa sticla si se lasa 7 zile in loc racoros. Se strecoara si se trage din nou in sticla. Efectul sporeste daca se adauga in bautura si 20 g sunatoare sau gentiana.
Ceai de sulfina
In loc de cafea, la sfarsitul mesei beti un ceai preparat dintr-o lingura de sulfina uscata, oparita cu o cana mare de apa. Se infuzeaza scurt si se bea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu