IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

marți, 28 februarie 2017

Arterita



Se pun la macerat timp de 14 zile in 750 ml alcool de secara (sau alcool de 38- 40°) urmatoarele: 10 gr aloe frunze zdrobite, 5 gr rasina de brad, 2 gr sofran, 10 gr flori de salcam, 10 gr foi de dafin, 10 gr troscat, 10 gr gentiana, 10 gr frunze de frasin, 5 gr fenicul, 5 gr radacina de scaiete, 10 gr angelica, 10 gr boabe de ienupar pisate. Sticla se pune aproape de o sursa de caldura si se agita zilnic. Dupa 14 zile se strecoara si se pune in sticlute mici de culoare inchisa. Se ia cate o lingurita de 3 ori/zi inaintea meselor principale cu 15-20 minute.  Se tine regim fara carne de porc, grasimi, alcool, cafea, tutun, otet, zahar, paine alba.

 Se curata 4 catei de usturoi, se pun intr-o ceasca si se toarna peste ei o lingura de ulei de masline presat la rece. Se adauga putin patrunjel verde si o frunza de dafin. Se lasa la macerat amestecul pe timpul noptii. Se consuma preparatul dimineata pe stomacul gol cu o felie de paine prajita, timp de 3 luni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu