IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

marți, 28 februarie 2017

Curatarea vaselor si a sangelui


Se foloseste un amestec de plante: sunatoare, musetel, siminoc, muguri de mesteacan. O lingura de plante se infuzeaza 20 minute in 0,5 litri apa clocotita. 250 gr din cantitate se beau dimineata pe stomacul gol (se poate adauga o lingurita de miere), 250 gr se beau seara la culcare. Procedura se repeta 21 de zile.

Curatarea vaselor (vene si artere) 
Se amesteca urmatoarele: un pahar de seminte de marar, 2 linguri de radacina de valeriana maruntita si 2 pahare de miere naturala. Se pun toate intr-un termos, si peste ele se toarna pana la 2 litri de apa clocotita. Se pastreaza 24 de ore in termos, apoi se strecoara. Se ia pe parcursul zilei cate o lingura din 30 in 30 de minute pana la terminarea lichidului.

Curatarea sangelui 
- Se consuma leurda in fiecare zi in salata timp de 2-3 saptamani. - Se iau cate 30 picaturi de tinctura de nuci verzi de 2 ori/zi in cate un pahar cu apa sau ceai, dimineata si seara inainte de masa. - Se beau ceaiuri de papadie. - Una din mesele de peste zi sa fie numai o salata de cruditati, cel putin 3 saptamani. - Se face cura anuala cu urzici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu