IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

marți, 28 februarie 2017

Artroza


- Se aplica o pasta obtinuta din usturoi pisat amestecat cu apa, pe zona afectata.- Se amesteca 3 linguri de troscot cu 2 linguri de frunze de mesteacan si 2 linguri de fructe de maces. Se pune amestecul intr-un termos si se toarna deasupra un pahar de apa fiarta. Se lasa peste noapte, iar a doua zi se adauga in infuzie 2 lingurite de sare. Se inmoaie o carpa curata de bumbac in aceasta infuzie, se stoarce si se aplica pe locul bolnav. Se acopera cu ceva gros si se mentine cateva ore dupa care se repeta procedura. Tratamentul se face pana la disparitia bolii. - Se iau paie de ovaz, se toarna o cantitate corespunzatoare de apa si se fierbe 30 minute la foc mic. Se aplica cataplasme caldute. - Se toarna ulei de masline peste frunze tinere de nuc si se lasa timp de 3-4 ore, dupa care se aplica frunzele in 3-4 straturi pe locul bolnav. - Se aplica pe locul bolnav cataplasme cu ceapa tocata sau usturoi pisat.

 Artroza, spondiloza 

- Se face o crema pentru masat locurile dureroase. Se pun la macerat frunze macinate de dafin in apa rece 24 de ore. Se strecoara si se adauga o cantitate dubla de osanza de porc. Se pun la fiert în „bainmarie“ 4 ore. Se strecoara prin tifon si se pastreaza la rece. - se pun comprese cu bitter suedez. - se consuma zilnic 1 si 1/2 litru de ceai de coada calului + urzica, in fiecare cana de ceai se pune cate o lingura de bitter suedez. - Se face cura cu tinctura de urzica timp de 5-6 luni, cate 10 picaturi intr-o cana de ceai, de 3 ori/zi. - Se pun comprese cu frunze de varza zdrobite, in 2-3 straturi, de seara pana dimineata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu