IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

miercuri, 1 martie 2017

Reumatism




  • 3 felii de mar necuratat de coaja se fierb intr-un litru de apa timp de 15 minute. Se strecoara si se bea cantitatea pe parcursul unei zile. Tratamentul se face 3 saptamani. Se poate relua de 3 ori in cursul anului. 

  • - Se fierb 10 minute: o ceapa mare taiata fin, 4 linguri de ulei de masline, 150 ml apa si 40 gr untura nesarata. Se bea foarte calda mai multe seri la rand. Dupa 2 ore, la culcare, se bea un decoct de crusin (o lingurita la cana, fiert 3 minute). Tratamentul se face o data pe an timp de 7 zile. - Se pun 8 linguri de piper negru macinat intr-un litru de rachiu tare si se lasa la macerat 5-7 zile. Se filtreaza si se maseaza cu aceasta solutie zonele dureroase de 2-3 ori/zi.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu