IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

miercuri, 1 martie 2017

Osteoporoza




  • Se prepara o solutie din: 1/2 litri alcool medicinal + 50 aspirine pisate + 2 linguri de sare de lamaie. Se lasa la macerat 2-3 zile, agitand de cateva ori pe zi pana se dizolva complet. Cu acest preparat va ungeti seara locurile dureroase.  

  • - Se amesteca 3 varfuri de cutit de piper negru cu un pahar de sare grunjoasa si 1/2 litru de coniac. Se lasa la macerat 5 zile. Se pun apoi comprese cu aceasta solutie pe locurile dureroase. - Se ia cate o lingurita de tinctura de marar diluata intr-o jumatate de pahar cu apa de 3-4 ori/zi, minim 6 luni. Tinctura se prepara din 20 de linguri de seminte de marar care se amesteca cu 1/2 litru alcool alimentar de 70° si se lasa la macerat 8 zile, dupa care se filtreaza. Se pastreaza in sticlute mici, inchise la culoare.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu