IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

marți, 28 februarie 2017

Tumori cerebrale


Tratament cu spanz: Se fierb 2 litri de apa timp de 1/2 ora. Din apa fiarta se masoara 1/4 litri in care se pun 7 lingurite cu varf cu spanz pisat si se mai fierb 5 minute. Se lasa la racit, apoi se strecoara prin tifon. Sticla se tine la frigider. In prima zi se ia cate o lingurita dimineata, la pranz si seara, dupa mese. A doua zi se iau cate 2 lingurite dimineata, la pranz si seara, dupa mese; a treia zi se iau cate 3 lingurite, etc. Doza zilnica se mareste cu o lingurita pe zi, pana ce se ajunge la 20 lingurite Prelucrat Ioan TURCU Page 6 dimineata , 20 la pranz si 20 seara. Se face o pauza de 10 zile, dupa care se repeta trata mentul. Daca nu ajunge cantitatea preparata intial, se mai face o portie. Atentie! Spanzul are un grad mare de toxicitate. Daca apar dureri de cap, tratamentul se întrerupe. Se poate relua dupa o pauza de 14 zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu