IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

marți, 28 februarie 2017

Tumora hepatica

Intr-o sticla de 1,5 litri de culoare inchisa se pun la macerat: 350 gr radacina de leustean data prin razatoare mare, 350 gr miere de albine curata, 350 ml vin de tara curat- timp de o saptamana.
Sticla va sta la intuneric, agitandu-se de cateva ori pe zi. Se ia cate o lingura de 3 ori/zi, cu 1/2 ora inaintea meselor principale cu tot cu leustean. Intre timp se pregateste o alta portie din amestecul de mai sus. Cura se intrerupe dupa vindecare. Concomitent, se urmareste ecografic evolutia bolii. Tratamentul trebuie completat cu ceai de tataneasa 1 litru/zi, iar pe regiunea ficatului se vor aplica comprese caldute cu terciul ramas de la fiertura plantei care se aplica seara la culcare timp de 3 ore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu