IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

joi, 8 iunie 2017

Gastrita



Urmatorul tratament era considerat eficace: se inghit zilnic seminte de mustar cu apa, incepand cu o samanta si mergand progresiv pana la 20 de seminte. Apoi, cantitatea descreste cu cate o samanta pe zi, pana se ajunge la 1 samanta. Se repeta tratamentul dupa o saptamana daca este necesar. 

Un tratament pentru gastrita cronica: se rad doua mere verzi cu coaja si se consuma imediat. Pacientul nu trebuie sa mai manance nimic 5 ore inainte si 5 ore dupa. Tratamentul este bine sa fie repetat de patru ori, la interval de o saptamana, reducand la 4 ore timpul de abtinere de la mancare si bautura (dupa doua saptamani). Tratamentul provoaca uneori exces de gaze in stomac, si era recomandat pacientului un regim adecvat, acesta evitand fructele si legumele crude, varza sub orice forma, axandu-se pe carne si legume fierte. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu