IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

vineri, 10 martie 2017

Dureri de cap la femei



* La femei, durerile de cap pot fi provocate si de incaltamintea prea stramta sau de tocurile inalte. In cazurile acestea, se va aplica pe degetul mare al piciorului, pe partea lui interioara (unde el se atinge de al doilea deget), o bucatica de leucoplast, cu boia de ardei sau chiar o bucatica de ardei iute. Aici se afla zona care raspunde de functionarea creierului si eliminarea durerilor de cap.


* Uneori, durerile de cap sunt provocate si de pieptenii de plastic care electrizeaza parul si induc un haos informational in functionarea creierului. Folositi mai bine piepteni de lemn sau de os.


* Durerile de cap pot fi provocate si de parfumuri si alte produse cosmetice cu miros patrunzator, de miscarile repetate provocate de mestecarea gumei (care conduc la incordarea muschilor), de lumina stralucitoare a soarelui si a becurilor puternice (care provoaca mijirea si incordarea ochilor), de consumarea produselor sarate in exces.


* Ca masura de prevenire a durerilor de cap, puteti folosi un procedeu foarte simplu: dimineata, cand va spalati, umeziti bine cu apa rece sau cu o bucatica de gheata adancitura aflata la ceafa, in zona in care coloana vertebrala intra in cutia craniana. Locurile umezite nu se sterg.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu