IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

vineri, 10 martie 2017

Durerile de cap provocate de hipertensiune arteriala sau intracraniana



* Cea mai rapida metoda este introducerea mainilor si picioarelor in apa fierbinte, timp de 5-6 minute. E bine ca in paralel sa consumati o lingura de miere de albine, dulceata, zahar sau o ciocolata mica.


* Dimineata, pe nemancate, se fierbe un pahar de lapte, se amesteca cu un ou crud proaspat si se bea fierbinte, timp de 7 zile.


* Se intampla ca la persoane cu stomacul bolnav durerea sa apara nu la stomac, ci in frunte, deasupra sprancenelor. In cazul acesta, timp de o luna se bea ceai dintr-un amestec de flori de liliac (de preferinta de culoare alba) si pelin, in cantitati egale. La un pahar de apa clocotita se ia o lingurita de amestec care se bea in timpul zilei si durerile dispar.


* Se prepara ceai din 7-8 crengute de dud taiate marunt, care se fierb intr-un litru de apa timp de 10 minute. Se lasa o ora in termos si se beau cate 3 pahare pe zi in loc de apa, timp de 2-3 luni.


* Pentru reglarea tensiunii intracraniene, se bea suc de struguri (vara proaspat, iarna pasteurizat) de trei ori pe zi. Primele zile se bea cate un pahar, apoi cate doua, ca pe parcusul unei luni sa se ajunga la 3 l de suc pe zi. In timpul tratamentului nu se consuma mancare grasa, carne, lapte, bauturi alcoolice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu