IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

vineri, 10 martie 2017

Migrene



* 2 linguri de pojarnita uscata se oparesc cu 1 pahar de apa, se infuzeaza in termos 15-20 minute, se strecoara. Separat, se prepara infuzie de menta - 1 lingura la 1/2 pahar de apa. Infuziile se amesteca, se adauga 4 linguri de miere, 1/2 pahar de suc de cartofi proaspat. Se bea cate 1/2 pahar de 2 ori pe zi, pana la insanatosire. 


* Deseori, durerile de cap persistente in zona tamplelor apar din cauza incaltamintei prea stranse. Zonele reflexogene ale tamplelor se afla pe partea interioara a degetelor mari de la picioare, unde ele se lipesc cu degetele urmatoare. Pentru ca durerea sa treaca, puneti picior peste picior si masati usor aceasta zona, apoi, treptat, incepeti sa masati mai puternic. Peste 5-7 minute durerea va scadea, iar peste 15-20 minute ea va disparea complet.


* Accesul de migrena poate fi oprit imediat dupa aparitia durerii, cu o clisma de cafea. La 200 ml de apa clocotita se adauga 3 linguri de cafea macinata (de preferat din boabe neprajite sau de culoare deschisa). Se fierbe la foc mic timp de 3 minute, apoi la foc foarte mic 12 minute. Se raceste, se strecoara si se introduce lichidul in anus (nu trebuie tinut mai putin de 5-10 minute). Metoda are un efect analgezic si in alte situatii. Stimuleaza plexul solar, functiunile ficatului, colecistului, glandelor suprarenale, ajuta la eliminarea toxinelor din tractul intestinal, imbunatateste starea bolnavilor de raceala (mai ales la inceputul bolii, cand apar primele simptome).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu