IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

duminică, 5 martie 2017

Dureri de cap


* Beti un pahar de apa fierbinte.
* Mancati 2 catei de usturoi.
* Aplicati pe frunte o frunza de varza.
* Daca pricina durerii de cap este stresul, asezati-va in jurul gatului o pisica, ca un guler. Blana ei poseda o incarcatura electrica slaba, care stimuleaza zonele active din regiunea umerilor. Caldura pe care o emana corpul pisicii relaxeaza si linisteste, iar durerea trece. (Mangaiatul pisicii intareste sistemul imunitar.)
* Ungeti-va cu ulei de marar sau balsam vietnamez fruntea si tamplele.
* Daca durerea persista un timp mai indelungat, beti suc proaspat de cartofi, cu o jumatate de ora inainte de masa, cate 2 linguri, timp de 3-4 saptamani.
* Cate o felie proaspata de lamaie se aseaza cu partea interioara pe tample, timp de 1/4 ora.
* Puneti in urechi tampoane din vata inmuiate in suc de sfecla.
* Aplicati pe tample felii de ceapa.
* In caz de dureri acute de cap este suficient sa va frecati foarte energic urechile cu palma. Ajuta si contra durerilor de dinti.
* Ca sa scapati rapid de o durere de cap, procedati in felul urmator: va asezati pe un scaun cu palmele in sus, una peste alta, stanga deasupra celei drepte. Se aplica palmele astfel aranjate, pe frunte. Apasati, apoi, cu o miscare lenta, duceti-le pana la ceafa si gat, unde mainile se desfac, se deplaseaza pe umeri si apoi se lasa bratele in jos. Se repeta procedeul de trei ori.
* In timpul durerii acute, ajuta si presarea fruntii de sticla geamului (pentru inlaturarea electricitatii statice). Acelasi efect se obtine si prin presarea corpului de tulpina unui stejar sau mesteacan. 
* Frunzele de liliac aplicate pe zonele dureroase duc la disparitia rapida a durerilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu