IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

miercuri, 1 martie 2017

Eczeme




  • - Comprese locale cu apa de mare (apa in care s-a dizolvat sare de mare) sau cataplasme reci cu suc de cartofi. Se beau 3 cani de infuzie de trei-frati-patati (o lingurita de planta la o cana de apa clocotita, infuzat 10 minute). - Se face o pasta din frunze proaspete de busuioc si putin ulei de masline presat la rece. Se aplica pe zona afectata. - Se face o pasta din scortisoara si suc de lamaie si se pune zilnic pe locul afecta
  • Se foloseste „ulei de galbenus de ou“. Se iau galbenusurile de la cateva oua fierte tari, se inteapa cu o sarmulita si se tin deasupra unei flacari de lumanare. La suprafata galbenusurilor apar niste picaturi. Acestea sunt folosite ca „ulei“ pentru ungerea locurilor afectate. Se aplica seara la culcare.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu