IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

duminică, 5 martie 2017

Tratamente contra bolilor cardiovasculare



Ateroscleroza, ischemie miocardica, varicoza si arterita - Se amesteca 250 g de usturoi pisat, cu 350 g miere de albine lichida (proaspata) si se lasa 7 zile la intuneric. Se consuma cate o lingura, de 3 ori pe zi, cu 30-40 minute inainte de masa. O cura dureaza 1,5 luni. Dupa o pauza de 7 zile, cura se repeta. 

Angina pectorala

1. Un kilogram miere de albine buna se amesteca cu 5 capatani de usturoi si 10 lamai tocate in masina de carne (sau la un robot de bucatarie). Se macereaza o saptamana in frigider. Se consuma timp de 2 luni, cate 2-4 lingurite, o data pe zi, cu 20-30 minute inainte de masa. Amestecul se tine in gura mai mult timp, apoi se inghite. 
(O alta varianta: se amesteca numai sucul stors din lamai si usturoi cu mierea de albine.)

2. Intr-o cratita emailata se pun 2 pahare supa de pui (sau de legume) concentrata, se adauga o capatana de usturoi curatata si desfacuta. Se fierbe pe un foc mic, 10-15 minute. Se adauga 2 legaturi de patrunjel tocat marunt si se piseaza totul cu o lingura de lemn, pana se obtine o pasta uniforma. Se infuzeaza pana la racire. Se bea in 3 reprize, cu 30 minute inainte de masa. 

Hipertensiune - Dimineata si seara se consuma 2-3 catei de usturoi (2 zile se consuma, 2 zile se face pauza). 

1. Dimineata, pe nemancate, se inghite un catel de usturoi si se bea un pahar de apa cu 2 linguri de otet de Kombucha. O cura dureaza 6 saptamani. Este contraindicata persoanelor cu ulcer stomacal si duodenal. 
2. Se infuzeaza 200 g usturoi pisat in 200 ml apa si se bea cate o lingurita, de 2-3 ori pe zi. 

Dispnee - Se toaca 400 g de usturoi si se amesteca cu sucul din 24 de lamai, intr-un borcan de sticla, care se leaga la gat cu o bucata de tifon. Se macereaza 24 de zile la intuneric. Inainte de consum, se agita. Se bea cate o lingurita, cu 150 ml de apa rece, seara, inainte de somn. Primele rezultate apar peste 2-3 saptamani: somnul devine mai adanc si mai sanatos, dispar sufocarea si astenia. 

Varicoza- Se piseaza 30 catei de usturoi, se amesteca cu 10 litri de apa clocotita si se fierb 30 minute. Se infuzeaza 8-10 ore, apoi se incalzesc 5 l de apa cu usturoi pana la 40 de grade si se toarna intr-o galeata, unde incap ambele picioare. In restul de 5 litri, se pun cateva cubulete de gheata. Se fac bai alternative: 2 minute se tin picioarele in apa fierbinte, apoi se muta in apa rece, pentru 30 de secunde. Procedura dureaza 20 de minute. Temperatura se schimba de 10 ori, ultima data pe picioare se toarna apa rece si se incalta sosete de lana. 

Ateroscleroza, scleroza vaselor sanguine din creier, hipertensiune si guta - Parti egale din terci de usturoi si de lamaie (cate 5 linguri), se amesteca cu un litru de apa. Se bea cate o lingura, de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa, timp de o luna. Dupa o pauza de 2 saptamani, cura se repeta. 

Scleroza in placi - Se macereaza 350 g terci de usturoi in 250 ml de tuica, la intuneric. Sticla se agita de cateva ori pe zi. Se filtreaza prin panza topita sau filtru de cafea. Se bea, incepand cu o picatura, cu un pahar de lapte cald. Se adauga zilnic cate o picatura, pana la 25 de picaturi. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu