IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

marți, 30 mai 2017

Hemoragii nazale



* Se taie in doua o ceapa cruda si se aplica pe ceafa cu partea taiata. Sangele se opreste repede.

* Pentru a opri hemoragiile nazale, in Rusia se folosea urmatorul remediu "simpatic". O mica cheie de fier era legata cu un fir de lana, iar aceasta se lega de gatul pacientului, astfel incat cheia sa ajunga intre omoplatii acestuia. Sangele se oprea imediat. Cei care aveau asemenea hemoragii in mod obisnuit erau sfatuiti sa poarte cheia in permanenta asupra lor. Iata relatarea unui medic: "Incredibil, dar adevarat. Am fost martorul acestei intamplari. Unui bun prieten al meu, cand avea 18 ani, a inceput sa-i curga sange din nas. Faptul se intampla la intervale destul de apropiate. Medicii n-au putut sa faca nimic pentru a-l ajuta. (Aceasta se intampla cu 50 de ani in urma.) El a fost perfect vindecat, de cand a inceput sa poarte aceasta cheie de fier, si niciodata nu i s-a mai intamplat sa-i curga sange din nas. Acest remediu este simplu si merita sa fie incercat. In mod sigur nu poate produce nici un rau".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu