IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

marți, 30 mai 2017

Tuberculoza



Un remediu siberian

Se prepara pe baza urmatoarelor ingrediente: 1,100 kg miere din flori de tei, 1 pahar aloe taiata marunt, 1/2 pahar ulei de masline, 26 g crengi de mesteacan, 13 g flori de tei.

Metoda de tratament: amestecati intr-un vas mierea, adaugati aloe si le fierbeti timp de 10 minute. In acelasi timp, fierbeti crengile de mesteacan si florile de tei in 2 pahare de apa, 2-5 minute. Lasati mierea si celalalt amestec sa se raceasca, apoi adaugati in miere apa in care au fiert crengile de mesteacan si florile de tei. Adaugati si uleiul de masline. Se pastreaza la loc racoros si se scutura inainte de intrebuintare. 

Doza: o lingura, de trei ori pe zi.

Un alt remediu contra tuberculozei si anemiei

Acest remediu a fost recomandat de catre practicienii rusi in cazurile de anemie, epuizare sau slabire fizica si tuberculoza in primele faze:

Se folosesc urmatoarele ingrediente in cantitati egale: slanina de porc topita, unt nesarat, miere, cacao concentrata.

Aceste ingrediente se pun intr-un vas smaltuit si se lasa la foc mic, amestecandu-se continuu. Cand amestecul incepe sa fiarba, se indeparteaza de pe foc, se raceste si se pune in borcane. Se pastreaza la loc racoros si la intuneric. Nu se lasa la temperatura scazuta care sa favorizeze inghetul.

Doza: o lingurita intr-un pahar fierbinte de lapte, de la 3 la 5 ori pe zi. Acesta este un medicament excelent pentru anemie, in special daca sunt semne de un inceput de tuberculoza.
Nota: intrebuintarea acestui medicament cauzeaza deseori constipatie. Pe timpul tratamentului, este recomandat sa se consume cat mai multe fructe si suc de fructe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu