IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

joi, 27 aprilie 2017

Crize de astm



Bautura de usturoi - se taie o capatana de usturoi in lamele fine si se pun la macerat 15 zile, in trei litri de tuica de tara. Se scutura in fiecare zi. Se filtreaza printr-un tifon. In caz de criza de astm, se inmoaie o bucata de zahar in acest alcool si se suge incetisor. 

Infuzie de turita-mare - se opareste o lingurita de planta cu o cana de apa si se lasa la infuzat 10 minute. Se bea o cana pe zi. Rareste crizele si le potoleste. Atentie: turita e interzisa in caz de constipatie. 


Infuzie de lumanarica - se opareste o lingurita de planta cu o cana de apa. Se lasa sa se infuzeze 10 minute, se strecoara. Se beau 3-4 cani pe zi. Strecurati ceaiul printr-un tifon, fiindca planta are niste perisori mici care pot irita esofagul. 

Respirati vapori de menta - pentru degajarea bronhiilor, inhalatiile cu frunze de menta dau rezultate excelente. Puneti un pumn de planta intr-un lighean, turnati deasupra apa clocotita si respirati vaporii fierbinti, cu grija sa nu va ardeti. Pe langa frunze, puteti adauga si 4-5 picaturi de ulei esential de menta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu