IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

marți, 2 mai 2017

Retete siberiene contra imbatranirii(1): Reguli generale

Regim. Un lucru important este reducerea greutatii corporale la obezi. Se poate consuma oricata hrana care contine calciu si fosfor ca: lapte, galbenus de ou, napi, masline, linte, conopida, migdale, tarate, smochine, branza, mazare, ridichi, castraveti, vinete, nuci - in general, toate legumele si fructele de sezon.

Program zilnic. Odihna si somn cat de mult. Renuntare la fumat si alcool. Activitate sexuala ponderata - in special pentru barbati. Cu cat potenta sexuala ramane neconsumata, cu atat aparitia senilitatii intarzie. Un lucru important este de a avea o activitate sexuala normala, evitand stimulatorii artificiali. Exercitiile fizice sunt, de asemenea, importante, in special mersul pe jos.

Ocupatia. A se evita suprasurmenarea. Munca in agricultura este o ocupatie care pastreaza sanatatea si vigoarea chiar si la o varsta inaintata - atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Tuturor locuitorilor de la orase le este recomandat ca indeletnicire recreativa: gradinaritul.

Disciplina de viata. Buna functionare a organelor interne trebuie urmarita in permanenta, in special a organelor digestive. Constipatia trebuie evitata pe cat posibil.

Optimism. Fiecare om, cand incepe sa imbatraneasca, trebuie sa-si dezvolte o "filozofie" a sa, in ceea ce priveste frica si gandul la moarte. Aceasta, bineinteles, nu poate fi facuta cu ajutorul unui tratament terapeutic. Fiecare isi gaseste propria cale, unii prin exercitii mentale, de autosugestie, prin rugaciune si apropierea de Dumnezeu.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu