IMPORTANT

Medicnaturist.blogspot.ro nu își propune sa diagnosticheze sau sa trateze nimic, articolele publicate având caracter informațional. Pentru orice problema de sănătate va rugam consultații un medic specialist.

ATENTIE!

Conținutul articolelor este doar cu caracter informativ și nu poate înlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.

duminică, 5 februarie 2017

31.Ginsengul oriental(Panax ginseng)


Sau ginsengul din America de Nord (Panax quinquefolium) - rădăcinile care au mai mult de 2 ani vechime sunt un celebru stimulent yang (cel nord american mai puţin cel oriental). Se poate spune că în loc să trateze probleme specifice, ginsengul întăreşte organismul prin creşterea eficienţei sistemelor endocrin, metabolic, circulator şi digestiv.
Reduce stresul fizic, mental, emoţional prin creşterea numărului de celule roşii din sânge purtătoare de oxigen şi celule albe ce consolidează sistemul imunitar şi prin eliminarea toxinelor.
Atenţie: ginsengul nu trebuie consumat în mod continuu - trebuie făcute pauze.
Părţi folosite: rădăcina
Utilizări magice: pentru activarea dorinţelor sexuale, muncii creative, dragostei, a dorinţelor, a frumuseţii, pentru protecţie. Poate fi folosit ca substitut pentru mandragoră (Mandragora officinalis).
Rădăcina este folosită pentru a atrage dragostea, precum şi pentru a proteja sănătatea unei persoane, pentru a atrage bani şi pentru a asigura potenţa sexuală. Ginsengul va aduce, de asemenea, frumuseţe tuturor celor care îl poartă cu ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu